Vuosikello ja sisältökalenteri

Onko vuosikellonne päivittämättä? Vuosikello auttaa pysymään kartalla ja tekee markkinoinnista pitkäjänteistä ja tavoitteita tukevaa. Me Hurjat paneudumme asiakkaanne rytmeihin ja aikataulutamme vuoden tärkeät päivät, kampanjat, sesongit, tapahtumat ja ajankohtaiset nostot vuosisuunnitelmaan! 

Yhdessä ideoidut tai teidän toimestanne luodut sisältöideat aikataulutetaan vuosikelloon ja sisältökalenteriin. Vuosikello-projektin kaveriksi sopii siis erinomaisesti esimerkiksi Hurja sisältöideointi! Vuosikello ja sisältökalenteri toimivat kaikkien yrityksenne markkinoinnin tekijöiden ja sisällöntuotantoon osallistuvien työkaluna. Ei enää viime hetken hätäilyä ja unohtuneita sisältöjä!

Lopputuotos: 

 • Vuosikello, joka määrittelee kuukausitasolla toimenpiteet ja tuotannon:
  • teemat ja toistuvat sisällöt
  • ajankohtaiset, kalenterivuoden nostot
  • kampanjat ja lanseeraukset.
 • Sisältökalenteri (1kk), joka aikatauluttaa otsikko-/aihetasolla kanavakohtaisesti sisällöt kuukausi- ja viikkorytmiin.
  • maksullisen mainonnan aikataulutus ja budjetointi
  • materiaalilistaus
 • Yhteenveto työnjaosta ja resursseista
  • ylläpidon ja asiakaspalvelun toteutus ja resursointi
  • koonti muista markkinoinnin roolituksista
Hinta alkaen 3300 € + alv.

Meidän tapamme työskennellä

Lähes kaikki palvelumme ovat toteutettavissa niin työpaja- kuin työstömuotoisina, eli voitte olla itse mukana rakentamassa lopputulemaa tai antaa ohjat kokonaan meille. Osa palveluista löytyy tulevaisuudessa myös kevyempinä verkkotyökaluina ja ovat käytettävissäsi DIY-hengessä.

Työpajat

Haluaisitteko kerrankin vain nauttia kyydistä? Otteeltaan oivalluttavat ja keskustelevat työpajamme toteutetaan Hurjien tarjoamia työkaluja hyödyntäen. Me huolehdimme siitä, että asiat etenevät ja päätökset tulee tehtyä.

Työpajan jälkeen kiteytämme saadut tulokset yhteen dokumenttiin, jonka avulla ideat ja linjavedot on helppo viedä käytäntöön. Useampia pajoja yhdistelemällä voidaan rakentaa vaikka kokonainen markkinoinnin strategia.

Työstöt

Avaimet käteen, kiitos! Työstöt työllistävät teitä ainoastaan alkubriiffin ja loppuesittelyn verran. Reunaehtojen määrittelyn jälkeen me teemme työtä käskettyä.

Työstö on Hurjan asiantuntijan analyysi, joka perustuu tutkittuun ja ajankohtaiseen tietoon. Lopuksi toimitamme teille valmiin yhteenvedon sekä esittelemme työn. Lopputuotos on sellaisenaan liitettävissä osaksi viestintä- tai markkinointistrategiaanne.

Valmennukset

Me Hurjat ei oikein koskaan olla uskottu siihen, että some tulisi tutuksi kalvosulkeisten avulla. Oppiminen vaatii innostumista, kokeilemista ja ajatusten vaihtoa. Eikö vain?

Valmennuksemme toteutetaan Hurjien valmentajien johdolla ja mukana on aina paljon käytännönläheisiä esimerkkejä. Pyrimme siihen, että jokaisella valmennuksella saataisiin laitettua myös kädet saveen ja testattua opittua käytännössä.

DIY-työkalut

Hurjien osaaminen aina kädenulottuvillasi, ole hyvä! Verkkoon vietyjen työkalujemme avulla voit kehittää sometekemistänne milloin ja mistä vain sinulle parhaiten sopii.

Käytämme työkaluja apuna myös omassa työssämme ja ne pohjautuvat samoihin toimivaksi todettuihin työtapoihin kuin muukin tekemisemme. Tällä hetkellä olemme virtuaalisesti apunasi viikkorytmin suunnittelussa, mutta lisää on tulossa. Pysy kuulolla!

Referenssit