Me Hurjat strategit

Meidän Hurjien kanssa voit muuttaa omaa tai koko alan suuntaa. Meidän kanssa keskityt kasvattamaan liiketoimintaasi, luomaan merkityksellisiä sisältöjä ja kehittämään markkinointia.

Bisnesosaaminen edellä
Me Hurjat perehdymme aina asiakkaan liiketoimintaan ja alaan huolella. Meidän hurjuus syntyy vahvasta bisnesosaamisesta ja rohkeudesta haastaa perinteet ja kyvystä luoda uutta.

Projektinhallinta on intohimomme
Meidän kanssa konkreettiset lopputulokset syntyvät tavoiteaikataulussa. Tekemisemme pohjautuu testattuihin, toimiviksi todettuihin malleihin, jotka takaavat konkreettiset lopputulokset aikataulussa.

Vilma

Hurjan luova maailmanmatkaaja ottaa sisältöhaasteen kuin toisenkin vastaan ja vakuuttaa aina erottuvilla ideoillaan. Vilman tarkka silmä tutkii, analysoi ja yhteenvetää markkinoinnin työstöjä. Oli kyseessä sitten kampanja-kokonaisuus tai verkkosivujen sisällöntuotanto, tiimin kynävelho loihtii niin julkaisut kuin raportitkin valmiiksi.

Ota yhteyttä

Johanna

Hurjan energinen valmentaja ja sparraaja vetää työpajan tai useammankin aina tehokkaasti päätöksiin päästen. Kokonaiskuva, ydinviestikiteytys ja projektinhallinta ovat Johannan lempipuuhaa. Tässä Hurja projektijohtaja käytettävissänne, oli työn alla markkinointistrategia tai projektisuunnitelma!

Ota yhteyttä

Meidän kanssa saat projektiin aina parhaat osaajat

Monipuolinen kumppani- ja alihankintaverkostomme pitää sisällään alan ykkös-ammattilaisia. Valitsemme asiakkaan tarpeen mukaan projektiin aina sopivimmat kumppanit. Tutustu täällä yhteistyössä toteutettuihin projekteihin. Graafikot, koodaajat, verkkokauppagurut, markkinoinnin automaation tekijät ja videotuottajat saat kauttamme. Näin varmistamme aina parhaat lopputulosten saavuttamisen aikataulussa.

Tuu poikkeen kahvilla!

Helsinki

MOW Mothership of Work Pieni Roobertinkatu 9

Tampere

MOW Supernova Ratinankuja 1