Kohderyhmä

Tiedättekö kenelle viestitte? Millainen on teidän unelma-asiakas? Miten löydätte kohderyhmänne eri kanavista?

Jotta markkinointia ja sisällöntuotantoa voidaan tehdä tehokkaasti, täytyy tietää tarkalleen kuka sisältöänne kuluttaa. Anna meidän auttaa löytämään teille olennaiset ja taatusti toimivat kohderyhmät! 

Tavoitteisiinne peilaten rajaamme teille sopivan yleisön: mistä he ovat kiinnostuneita, mihin he käyttävät aikaansa, miten he elävät sekä teemme mahdolliset demografiset linjaukset. Listaamme myös kohderyhmän tarpeet, jotta voitte vastata niihin sisällöillä.

Näiden pohjalta pohdimme millaisilla somemainonnan kohderyhmärajauksilla voimme tavoittaa yleisöt eri kanavista. Luomme muutamia esimerkkikohderyhmiä, joita voitte heti hyödyntää ja viedä ne kanavien mainostyökaluihin.

Lopputuotos: 

  • kohderyhmärajaus ja tarvemäärittely
  • unelma-asiakkaan määritys
  • 2-3 esimerkkikohderyhmää käyttämiinne somekanaviin
Hinta alkaen 1550 € + alv.

Meidän tapamme työskennellä

Lähes kaikki palvelumme ovat toteutettavissa niin työpaja- kuin työstömuotoisina, eli voitte olla itse mukana rakentamassa lopputulemaa tai antaa ohjat kokonaan meille. Osa palveluista löytyy tulevaisuudessa myös kevyempinä verkkotyökaluina ja ovat käytettävissäsi DIY-hengessä.

Työpajat

Haluaisitteko kerrankin vain nauttia kyydistä? Otteeltaan oivalluttavat ja keskustelevat työpajamme toteutetaan Hurjien tarjoamia työkaluja hyödyntäen. Me huolehdimme siitä, että asiat etenevät ja päätökset tulee tehtyä.

Työpajan jälkeen kiteytämme saadut tulokset yhteen dokumenttiin, jonka avulla ideat ja linjavedot on helppo viedä käytäntöön. Useampia pajoja yhdistelemällä voidaan rakentaa vaikka kokonainen markkinoinnin strategia.

Työstöt

Avaimet käteen, kiitos! Työstöt työllistävät teitä ainoastaan alkubriiffin ja loppuesittelyn verran. Reunaehtojen määrittelyn jälkeen me teemme työtä käskettyä.

Työstö on Hurjan asiantuntijan analyysi, joka perustuu tutkittuun ja ajankohtaiseen tietoon. Lopuksi toimitamme teille valmiin yhteenvedon sekä esittelemme työn. Lopputuotos on sellaisenaan liitettävissä osaksi viestintä- tai markkinointistrategiaanne.

Valmennukset

Me Hurjat ei oikein koskaan olla uskottu siihen, että some tulisi tutuksi kalvosulkeisten avulla. Oppiminen vaatii innostumista, kokeilemista ja ajatusten vaihtoa. Eikö vain?

Valmennuksemme toteutetaan Hurjien valmentajien johdolla ja mukana on aina paljon käytännönläheisiä esimerkkejä. Pyrimme siihen, että jokaisella valmennuksella saataisiin laitettua myös kädet saveen ja testattua opittua käytännössä.

DIY-työkalut

Hurjien osaaminen aina kädenulottuvillasi, ole hyvä! Verkkoon vietyjen työkalujemme avulla voit kehittää sometekemistänne milloin ja mistä vain sinulle parhaiten sopii.

Käytämme työkaluja apuna myös omassa työssämme ja ne pohjautuvat samoihin toimivaksi todettuihin työtapoihin kuin muukin tekemisemme. Tällä hetkellä olemme virtuaalisesti apunasi viikkorytmin suunnittelussa, mutta lisää on tulossa. Pysy kuulolla!

Referenssit