Kampanjasuunnitelma

Tarvitsetteko markkinointiin puhtia kausiluontoisesti? Tuntuuko siltä, että kampanjaideanne janoaisi konkreettisia esimerkkejä ja tekeminen tarkennusta? Perusteellisen, mutta napakan suunnitelman pohjalta kampanjan rakentaminen on selkeää ja tavoitteellista.

Jokaisen onnistuneen kampanjan taustalla on timantinkovat pohjatyöt! Suunnitelman avulla nidomme kampanjan osaksi muuta markkinointianne ja viestintäänne ja varmistamme, että kampanja vastaa tavoitteita. Huolellinen valmistelu takaa toivotunlaiset tulokset ja vastinetta kampanjabudjetille.

Kun suunnitelma on kunnossa, on aika toteuttaa. Jos oma aika tai osaaminen ei riitä kaiken tekemiseen, niin no hätä! Me Hurjat otamme mielellämme koppia myös kampanjasisältöjen luomisesta tai voimme toteuttaa kampanjan yhteisvoimin.

Kampanjasuunnitelman lopputuotos:

  • tavoite ja mittarit
  • kohderyhmät ja esimerkkikohderyhmä somen mainostyökaluun
  • kohderyhmille suunnatut ydinviestit
  • puhetyylit ja teemat
  • käytettävät kanavat ja niiden roolit
  • kampanjan aikataulutus ja sisältöjen ja mainosten rytmittäminen kampanja-ajalle
  • sisältöesimerkit
  • tarkka arvio tarvittavasta mainosbudjetista
  • listaus tarvittavista materiaaleista.
Hinta alkaen 2250 € + alv. 24 %

Meidän tapamme työskennellä

Lähes kaikki palvelumme ovat toteutettavissa niin työpaja- kuin työstömuotoisina, eli voitte olla itse mukana rakentamassa lopputulemaa tai antaa ohjat kokonaan meille. Osa palveluista löytyy tulevaisuudessa myös kevyempinä verkkotyökaluina ja ovat käytettävissäsi DIY-hengessä.

Työpajat

Haluaisitteko kerrankin vain nauttia kyydistä? Otteeltaan oivalluttavat ja keskustelevat työpajamme toteutetaan Hurjien tarjoamia työkaluja hyödyntäen. Me huolehdimme siitä, että asiat etenevät ja päätökset tulee tehtyä.

Työpajan jälkeen kiteytämme saadut tulokset yhteen dokumenttiin, jonka avulla ideat ja linjavedot on helppo viedä käytäntöön. Useampia pajoja yhdistelemällä voidaan rakentaa vaikka kokonainen markkinoinnin strategia.

Työstöt

Avaimet käteen, kiitos! Työstöt työllistävät teitä ainoastaan alkubriiffin ja loppuesittelyn verran. Reunaehtojen määrittelyn jälkeen me teemme työtä käskettyä.

Työstö on Hurjan asiantuntijan analyysi, joka perustuu tutkittuun ja ajankohtaiseen tietoon. Lopuksi toimitamme teille valmiin yhteenvedon sekä esittelemme työn. Lopputuotos on sellaisenaan liitettävissä osaksi viestintä- tai markkinointistrategiaanne.

Valmennukset

Me Hurjat ei oikein koskaan olla uskottu siihen, että some tulisi tutuksi kalvosulkeisten avulla. Oppiminen vaatii innostumista, kokeilemista ja ajatusten vaihtoa. Eikö vain?

Valmennuksemme toteutetaan Hurjien valmentajien johdolla ja mukana on aina paljon käytännönläheisiä esimerkkejä. Pyrimme siihen, että jokaisella valmennuksella saataisiin laitettua myös kädet saveen ja testattua opittua käytännössä.

DIY-työkalut

Hurjien osaaminen aina kädenulottuvillasi, ole hyvä! Verkkoon vietyjen työkalujemme avulla voit kehittää sometekemistänne milloin ja mistä vain sinulle parhaiten sopii.

Käytämme työkaluja apuna myös omassa työssämme ja ne pohjautuvat samoihin toimivaksi todettuihin työtapoihin kuin muukin tekemisemme. Tällä hetkellä olemme virtuaalisesti apunasi viikkorytmin suunnittelussa, mutta lisää on tulossa. Pysy kuulolla!