Visit Ylöjärvi

Visit Ylöjärven nettisivut ja ydinviesti uudistettiin Hurjien johdolla.

Asiakas: Ylöjärven Yrityspalvelu / Visit Ylöjärvi
Projekti: Visit Ylöjärven verkkosivut
Hurjien rooli: Nettisivu-uudistus ja ydinviestikiteytys
Tutustu: visitylojarvi.fi

Visit Ylöjärven nettisivut uudistettiin Hurjien johdolla. Ihan Ylöjärvellä -ydinviesti, uusi ja raikas visuaalinen ilme sekä DataHub -integraatio yhdistämällä rakennettiin kunnallisten matkailusivustojen edelläkävijä.

Syys-talvella 2021-2022 me Hurjat pääsimme keskittymään Visit Ylöjärven verkkosivu-uudistukseen, joka niin ikään toteutettiin vetämiemme työpajojen avulla. Ydinviestipajassa synnytettiin “ihan Ylöjärvellä” -ydinviesti. Johanna toimi projektin johtajana ja suunnitteli toimivan sivuston rakenteen ja sisällöt. Sivusto toteutettiin yhteistyökumppanimme kanssa yhteistyössä.

Visit Finlandin DataHub-järjestelmä integroitiin sivustoon asiaan vihkiytyneen kumppanin kanssa, ja se onkin onnistunut esimerkki kansallisen matkailusisällöntuotannon hyödyntämisestä kunnan matkailumarkkinoinnissa.

Laajempi referenssiteksti kommentteineen ja yksityiskohtineen on tulossa Hurjien sivuille tulevina viikkoina. Sitä ennen lisätietoja projektista, kuntien verkkosivu-uudistuksista sekä DataHubista kertoo mielellään lisää Johanna, johanna@hurjamedia.fi tai +358406402496