Hurjat kiitokset,
että suunnittelit
viikkorytmin kanssamme!

Nyt on hyvä hetki viedä uusi viikkorytmisi
käytäntöön. Jos kaipaat apukäsiä tai
sparrausta, me Hurjat Johanna ja Vilma
olemme täällä sinua varten.

Tehtäisiinkö töitä yhdessä?

Kaipaako ydinviestinne kiteytystä, kohderyhmänne rajausta tai somenne uusia ideoita? Tulisiko markkinoinnin vuosikello, henkilöstön valmennus tai mainos-/kampanjasuunnitelma teille tarpeeseen? Jos kyllä, niin pistetään yhdessä hihat heilumaan!

Kuulemme mielellämme myös palautetta!

Huomasitko timanttisen kehitysidean työkalussa tai haluatko antaa meille palautetta? Kuulemme enemmän kuin mielellämme ajatuksiasi ja toiveitasi. Kehitämme viikkorytmityökalua sekä muita, uusia työkaluja verkkokäyttöön sinua varten!

Yhteystiedot

Johanna

Hurjan energinen valmentaja ja sparraaja vetää työpajan tai useammankin aina tehokkaasti päätöksiin päästen. Kokonaiskuva, ydinviestikiteytys ja projektinhallinta ovat Johannan lempipuuhaa. Tässä Hurja projektijohtaja käytettävissänne, oli työn alla markkinointistrategia tai projektisuunnitelma!

Ota yhteyttä

Vilma

Hurjan luova maailmanmatkaaja ottaa sisältöhaasteen kuin toisenkin vastaan ja vakuuttaa aina erottuvilla ideoillaan. Vilman tarkka silmä tutkii, analysoi ja yhteenvetää markkinoinnin työstöjä. Oli kyseessä sitten kampanja-kokonaisuus tai verkkosivujen sisällöntuotanto, tiimin kynävelho loihtii niin julkaisut kuin raportitkin valmiiksi.

Ota yhteyttä