674x300px_Tiedosto_003

Täällä me ollaan, MOWilla!

Mitä meille kuuluu? Sitä aina kysytään. Meille kuuluu hyvää! Ja ennen kaikkea me Hurjat elämme juuri nyt todella vauhdikasta muutoksen aikaa. Paljon on tapahtunut viimeisen kuukauden aikana. Pirita aloitti meillä sisällöntuottajana Helsingissä, muutimme MOW Mothership of Workiin Pikku Roballe ja innostavia projekteja piisaa. Kaiken tämän lisäksi monenlaisia yhteydenottoja satelee suuntaan kuin toiseen ja sitä todella tuntee yrittävänsä! Juuri eilen fiilistelin kavereiden kanssa mahtavaa päivää. Oli taas sellainen fiilis, että en mä voisi mitään muuta tehdä kuin tätä mitä rakastan!

Voit siis nykyään tavata minut ja Piritan työskentelemässä MOWilla. MOW Mothership of Work on uudenlainen luovan alan ammattilaisille suunnattu kuusikerroksinen co-working -tila, joka avattiin 1.2. Pikku Robertinkadulle. Tuttavani suosittelemana marssin avajaisviikolla MOWille ja kierrettyäni tilat kerran läpi pystyin kevyesti tokaisemaan, ettei meidän kaltaiselle firmalle ole sopivampaa paikkaa maailmassa työskennellä kuin MOW. Not bad – jos et usko, tule poikkeamaan!

Me Hurjat vaikutamme edelleen myös Tampereella, jossa Hurja Median toimisto sijaitsee osoitteessa Peltokatu 16. Tampereen toimistolla työskentelee pääsääntöisesti Vilma. Sielläkään emme yksin vietä aikaa, vaan tilan jaamme muiden nuorten yrittäjien kanssa. Samoissa tiloissa toimivat Wild Lanseeraus, Projektitoimisto Polte sekä Suomen Luonnonkosmetiikan Tukku.

Uudenlainen, inspiroiva duuniympäristö, huiput duunikaverit ja kehittyvä firmamme saa meikäläisen fiilistelemään, mitä kaikkea tulevaisuus voikaan tuoda tullessaan. Hurja Media on mulle mahdollistaja – se antaa mun tehdä juuri niiden juttujen parissa töitä, joista tykkään. Musiikki on se mun juttu, ja nyt on siistiä huomata, että suurin osa omasta työajasta kuluu siihen liittyvien asioiden parissa. Nyt on upeita juttuja työn alla ja vain aika näyttää mihin tie vie.

Tiedosto_001

Muutos on suuri, emme ole enää vain kahden someosaajan asiantuntijafirma, vaan ympärillemme on rakentunut upea verkosto asiakkaista ja yhteistyökumppaneista sekä meidän huipputekijöistä, Reetasta, Noorasta ja Piritasta. Hurja Median 1-vuotissynttäreillä minulta kysyttiin, että miten vielä vuoden jälkeen yrittäjä voi olla noin innoissaan siitä mitä tekee. Vastasin, että aion olla yhtä innostunut vielä viiden ja kymmenenkin vuoden päästä.

Ja okei, kyllähän te tiedätte, ettei yrittäminen aina ole ruusuilla tanssimista. On itkua, potkuja ja raivareitakin, mutta pitää muistaa myös iloita ja avoimesti olla myös ylpeä saavutuksistaan. Ja kyllä – sitä meikä nyt on, nimittäin ylpeä meistä.

Työskentelemme yhä yhtä paljon myös asiakkaidemme luona joten twiittaa, pirauta tai viestitä, ja sovitaan treffit meidän toimistolle.

XXX Johanna

Helsinki:

MOW Mothership of Work
Pieni Roobertinkatu 9
00130 Helsinki

Tampere:
Peltokatu 16 B (3. krs.)
33100 Tampere

26.2.2016

Hurja Media Oy | Y-tunnus: 2661687-4

Top