some-akatemia

Some-akatemiassa syntyy some-sankareita

Mutta miten? Onko todellakin mahdollista, että some-valmennuksen jälkeen osaat käytännössä tehdä somea tehokkaasti ja tuloksellisesti? Kyllä on.

Helsinki on pullollaan koulutusvaihtoehtoja PK-yritysten some-vastaaville ja yrittäjille. On sisältöjä laidasta laitaan laajemmasta digiosaamisesta tiukemmin rajattuun Instagram- tai Snapchat-käyttökoulutukseen. Kaksi, neljä tai kahdeksan tuntia tiukkaa asiaa ja osaavat kouluttajat. Some tulee tutuksi, vai tuleeko? Usein näiden some-koulutusten jälkeen jäädään kuitenkin kaipaamaan yhtä asiaa – käytännön osaamista.

Kun haluaa valjastaa oman some-osaamisen tuloksia tuottavaksi toiminnaksi, usein päivänkään tai kuukauden koulutussarja ei vielä riitä. Some vaatii aikaa, ja sitä sille on suotava. Aika on rahaa ja tulokset tulevat pitkäjänteisellä harjoittelulla.

Harjoittelua ei kuitenkaan tarvitse tehdä yksin, vaan voi lähteä mukaan vaikka meidän järjestämäämme Some-akatemiaan, jossa jokaisen osallistujan some laitetaan kuntoon ja selkeitä tuloksia saadaan jo kahdeksan kuukautta kestävän valmennuksen aikana. Tiimin tuella oma oppiminenkin on hauskempaa.

Some_akatemia_vertaistuki

Some-akatemian pituus mahdollistaa sen, että voimme viedä jokaiselle osallistujalle laaditun some-strategian käytäntöön, testata sitä, mitata tuloksia ja näin kehittää sisältöjä toimivimpaan suuntaan. Valmennuksen aikana somen tekemisestä tulee rutiini, ja osallistuja oppii hyödyntämään tehokkaimmat toimenpiteet. Kaikkeahan ei kannata tehdä, vaan sitä, mikä tukee liiketoimintaa.

 

Some_akatemia_testaus

Tampereella ensimmäinen Some-akatemia sai päätöksensä keväällä 2016, ja se sai upean palautteen. Valmennus toi konkreettisia tuloksia osallistujille ja säännöllisisten tapaamisten kautta muodostui selkeä rytmi omalle somelle.

Me Hurjat toimimme itse Some-akatemian valmentajina. Me teemme päivittäin kymmeniä some-sisältöjä, starttaamme ja kehitämme some-kampanjoita, työstämme some-strategioita sekä ylläpidämme keskustelua asiakkaidemme some-kanavissa ja teemme maksullista mainontaa. Olemme joka päivä kädet somessa, ja tämän johdosta pystymme tarjoamaan Some-akatemialaisille ajankohtaisimman tiedon ja esimerkkejä kiinnostavimmista caseista oman kokemuksemme kautta. Some-akatemian osallistujien ei tarvitse käyttää aikaa some-kanavissa tapahtuvien jatkuvien muutosten selvittämiseen, vaan ajantasainen osaamisemme on tiimin käytettävissä.

Some_akatemia_hurjat_valmentajat

Some-akatemiassa kokoonnutaan kahden viikon välein yhteiselle tapaamiselle, jossa valmennusryhmän tasosta riippuen käydään läpi erilaisia some-caseja, kehitetään sisältöjä sekä kampanjoita ja opetellaan maksullista mainontaa. Ryhmän koko on noin 5-6 hlöä, jolloin pystymme keskittymään jokaisen yrityksen kysymyksiin ja jokainen osallistuja saa valmennukselta tarvitsemansa avun. Osallistujilla on myös mahdollisuus kahteen henkilökohtaiseen sparraukseen, joilla syvennytään sovittuun aiheeseen.

Tavoitteena on, että kahdeksan kuukauden jälkeen osallistujat ovat oman yrityksensä some-sankareita, joilla on valmis some-strategia ja keinot, joilla somesta saadaan tuloksia!

Some_akatemia_tulokset

Täytyy sanoa, että olen super innoissani, että tuomme nyt Some-akatemian myös Helsinkiin! Ensimmäisten ryhmien kanssa on tarkoitus starttailla lokakuun alussa, joten mukaan pääsee hakemaan juuri nyt! Tarvitsetko sinä tai naapurisi jeesiä somen kanssa? Ilmianna seuraava osoite tuttavallesi, ja avaa hänelle mahdollisuus oppia yrityksensä some-sankariksi. http://hurjamedia.fi/some-akatemia/

Tampereella tulokset ovat olleet vakuuttavia, ja niistä voit lukea täällä lisää.

XXX,
Johanna

 

24.8.2016

Hurja Media Oy | Y-tunnus: 2661687-4

Top