hurja_joulukortti_pieni-01

Rauhallista joulua ja kiitos hurjasta vuodesta 2016!

Eilen vietimme Hurja Median pikkujouluja ja paketoimme kuluneen vuoden. Uskomatonta, kuinka paljon yhden vuoden aikana voi tapahtua ja fiilistelimme porukalla sitä, missä ollaankaan taas vuoden päästä.

Vuosi sitten olimme vielä kahden naisen some-toimisto. Vaikka suunnitelmat olivat suuret ja meillä on Johannan kanssa tapana myös laittaa ne toteutumaan, niin suurin kysymys oli se, mistä me löydämme ne oikeat tyypit tekemään tätä hommaa meidän kanssa. Kasvaminen on kuitenkin mahdotonta, jos käytettävissä on vain kahden ihmisen työpanos. Starttasimme vuoden 2015 kippistelemällä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa 1-vuotiaalle Hurja Medialle ja tietysti #someaamupalailemalla. Tämän jälkeen lähdettiinkin heti rekryämään meille uutta Hurjaa tekijää.

Luonnollisesti haimme vahvistusta tiimiin somen kautta ja olikin ilahduttavaa huomata, kuinka paljon positiivista pöhinää rekry herätti. Meillä oli ilo tutustua moneen hyvään tyyppiin prosessin aikana. Kaikille ei tuossa hetkessä ollut töitä tarjota, mutta uskomme ja toivomme, että aika voi olla sopiva joskus myöhemmin. Helmikuussa meillä aloitti kuvan ja tekstin rautainen ammattilainen Pirita ja samalla siirryimme Helsingissä tekemään töitä MOW Mothership of Workille Pikku Roballe. Hommat sekä Piritan kanssa, että uudessa lokaatiossa lähtivät rullaamaan hienosti.

Huhtikuussa ensimmäinen #someakatemia Tampereella tuli päätökseensä ja positiivisen palautteen ja hyvien tulosten innostamana lähdimme viemään hommaa eteenpäin ja kehittelemään seuraavia #someakatemioita. On ollut mahtavaa päästä jatkamaan yhteistyötä upeiden tamperelaisten yrittäjien ja yritysten kanssa vielä #someakatemian jälkeenkin. Keväällä Johanna teki myös reissun Tallinnaan ja Hurja Media otti ensimmäiset askeleet tulevaisuudessa häämöttävää kansainvälistymistä ajatellen.

Kesällä 2016 vuorostaan Tampereella alkoi näyttää siltä, että tarvitsemme tiimiin vahvistusta. Alkuvuodesta rekryn kautta tapaamamme Annukka oli siihen hetkeen juuri oikea tyyppi ja elokuussa hän liittyi joukkoon. Samoihin aikoihin myös Pirita jatkoi uusien haasteiden pariin yrittäjänä ja visiomme mukaisesti lähti toteuttamaan unelmiaan. Piritan työpöydän Helsingissä otti haltuun Nana, jonka taas olimme tavanneet ensimmäistä kertaa Musiikki&Median #someaamupalalla vuosi takaperin.

Syksy oli siis melkoisen vauhdikas, mutta timanttisella tiimillä oli hyvä lähteä kohti uusia tavoitteita. Tällä porukalla käynnisteltiin loppuvuoden aikana kaikkiaan kolme #someakatemia-poppoota, kaksi Tampereella ja yksi Helsingissä. Kaikkien kolmen ryhmän kanssa on ilo tehdä töitä ja odotan innolla, että päästään keväällä kertomaan millaisia tuloksia olemme saaneet.

Lokakuuta vauhditti tuttuun tapaan Musiikki & Media. Verkostoitumisen, inspiroivien puheenvuorojen ja informatiivisten sisältöjen lisäksi meidän tapahtuviikko meni pitkälti Suuren some-keskustelun järjestelyiden parissa. Heti Musamedian jälkeen vaihdoimme koko porukalla lokaatiota Tampereelta Helsinkiin ja järkkäilimme yhteistyössä Flocklerin kanssa #someskumpat.

Loppuvuoteen saatiin vielä lisäpuuhaa, kun muutimme Tampereella uusiin, upeisiin tiloihin Erkkilänkadulle ja kerettiinpä rekrytä meille ensi vuotta ajatellen vielä yksi Hurja tekijä remmiin.

Paljon on tapahtunut, mutta yksi asia on pysynyt matkassa koko vuoden. Meidän asiakkaamme. Ilman teitä tätä hommaa olisi hieman hankalampi tehdä ja meidän koko poppoo on aidosti iloinen siitä, miten hyvien tyyppien kanssa saamme tehdä töitä. Kiitos tästä vuodesta kuuluu siis ennen kaikkea teille!

Nyt on aika hengähtää ja ladata akkuja. Palataan töiden ääreen entistäkin innostuneempina, idearikkaampina ja muistakaa jouluaaton some-paasto!

Vilma

hurja_joulukortti_pieni-01-1

 

21.12.2016

Hurja Media Oy | Y-tunnus: 2661687-4

Top