Hobbiton

Pysähdy. Nauti. Elä.

Halusin kertoa teille, miksi olen onnellinen juuri nyt. Ja samalla kysyä, mitä sinulle tarkoittaa onni? Mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi juuri nyt? Vai oletko onneton? Yläpuolella näkyvä kuva koristaa työkoneeni taustaa joka päivä. Se muistuttaa minua siitä, että jokainen hetki on arvokas eikä onnea kannata hakea liian kaukaa.

Kuinka usein törmäät ihmisiin, jotka ovat onnettomia työssään tai elävät “kyllä mä sitten kun” -elämää. Ihminen viettää ison osan ajastaan tehden töitä. Eikö silloin pitäisi pystyä elämään täysillä myös duunissa ja nauttimaan siitä mitä tekee? Onnea ei ole se, että olet työssä onneton ja vapaa-ajalla onnellinen, tai toisin päin. Mielestäni rikasta elämää pitää elää joka hetki – myös töissä.  Siksi haluan nyt ravistella sinua miettimään hetkeksi, miten elät juuri nyt.


Pysähdy – missä olen nyt?

Viimeisimmät pari vuotta ovat olleet muutoksen ja kehityksen aikaa. Hurja Media on ottanut isoja askeleita, tehnyt rohkeita päätöksiä ja kulkenut vauhdilla ja tyylillä eteenpäin. Mutta myös minä olen muuttunut paljon. Enkä vähiten yrityksen muuttuessa. Oman roolin kehittyminen kokoaikaisesta sisällöntuottajasta ja yrittäjästä toiseksi kuuden hengen yrityksen luotsaajista on ollut jännittävä, opettava ja innostava muutos. Viime viikolla jäin pohtimaan, mitkä asiat tekevät omasta duunista tänäkin päivänä niin mielekästä kuin se on.

Huhtikuu oli meillä Hurjilla vallan vilkas kuukausi. Useita strategia-projekteja laitettiin pakettiin, startattiin kaksi uutta #someakatemia-ryhmää, osallistuttiin lukuisiin tapahtumiin ja #someskumppailtiin MOWilla. Lisäksi Hurjan historian ensimmäinen webinaari, #somejuridiikka-iltapäivä, sai ensi-iltansa ja uusien projektien lisäksi pari isoa lanseerausta saatettiin maaliin. Välillä meidänkin työ vaatii joustoa kun aikataulujen on pidettävä, mutta tärkeintä on, että jokainen hetki jona työskentelemme, vie meitä eteenpäin. Yrityksenä, tiiminä ja yksilöinä.

Helka #someskumpat#someskumpat kokosi huhtikuussa yhteen henkilöstön osallistamisesta kiinnostuneet yritykset kolmen kiinnostavan casen, skumpan ja herkkujen äärelle.

 

Nauti joka hetkestä

Vauhtia on piisannut ja nyt keväällä pysähtyessäni tajusin, että olen enemmän innoissani kuin koskaan ja onnellinen siitä mitä ympärilläni on tässä ja nyt! Tärkeimmät asiat, jotka tekevät itsestäni onnellisen, ovat lopulta todella simppeleitä juttuja, mutta myös useimmiten juuri niitä asioita, jotka tekevät onnettomaksi uupuessaan. Näitä asioita jokaisen työntekijän, yritysjohtajan ja yrittäjän on syytä tarkastella ja pohtia omassa tekemisessään.

“I have found that it is the small everyday deed of ordinary folks that keep the darkness at bay. Small acts of kindness and love.” -J. R. R. Tolkien (Hobitti)

 

Elä nyt kuin olet aina halunnut.

Meidän firmassa on mahdollisuus toteuttaa oma unelmansa. Sen olen tehnyt ja sitä kohti moni meistä on menossa. Pidä huolta että elät joka päivä, joka hetki ja joka sekunti, sillä et voi tietää huomisesta. Minulle ensisijaisen tärkeää on se, että voin nauttia joka hetkestä ja haluan, että niin voi myös jokainen Hurja, nyt ja aina.

 

Lopuksi vielä lupaamani fiilistely siitä, mitkä jutut tekevät meikäläisen onnelliseksi just nyt.

1. Paras duuniporukka

Jos jostain olen eniten onnellinen, niin siitä että olen saanut huipputyypit ympärilleni. Hurja Energia on mieletön tässä jengissä ja joka päivä saa ihan uudenlaista virtaa hulvattomista kahvikeskusteluista, villeistä ideoinneista sekä vauhdikkaista afterworkeista. Ilman näitä ihmisiä ei olis tätä firmaa <3

2. Jatkuva kehittyminen

Hurja Media kehittyy ja jokainen meistä sen mukana. Tällä alalla ei tuleen ehdi jäädä makaamaan, kun uusia juttuja satelee ilmoille joka päivä. Luen, kuuntelen, keskustelen ja luon myös työympäristöön tapoja, joilla kehitämme toinen toistemme osaamista. Omalla epämukavuusalueella vierailen viikoittain ja johdan myös muita sinne. Se ei ole helppoa, mutta ainoa tie tuloksiin ja kehitykseen.

Omaa tasapainoa kehitän koko ajan. Unta, ravintoa, ystäviä ja hölmöjä harrastuksia sopivassa suhteessa. Viikonlopun kahden päivän ulkoilu tekee terää kenelle tahansa.

3. Hurjat projektit & mielekäs työ

Joka päivä on täynnä mahdollisuuksia. Uusiin ehdotuksiin pitää uskaltaa tarttua ja kurkottaa korkealle myös tutussa ympäristössä. Some-duunin suola on ehdottomasti meidän monipuoliset, erilaiset, rohkeat ja heittäytyvät asiakkaamme. Jokainen projekti tarjoaa omat haasteensa ja mahdollisuuden tehdä suurta ja mahtavaa. Ja sitähän me tehdään!


Hurjat tekijät helsinki

Hurjat tekijät Annukka, meikä ja Jari

“Dream as if you’ll live forever, Live as if you’ll die today.” – James Dean.

James Deanin sanat ovat olleet mottoni pitkään. Elämää on elettävä tässä ja nyt, sillä koskaan et voi tietää mitä huominen tuo tullessaan.

 

XXX,
Johanna

15.5.2017

Hurja Media Oy | Y-tunnus: 2661687-4

Top