mm2016

Musiikki & Media – here we come!

Kolme vuotta on kulunut nopeasti. Menetin Musiikki & Media -neitsyyteni vuonna 2014. Silloin järjestimme myös ensimmäisen kerran #someaamupalan tapahtuman kävijöille. Muistan, kuinka odotin Musiikki & Mediaa kuin kuuta nousevaa. Into ei ole kadonnut minnekään, mutta moni asia on muuttunut.

Kolme vuotta sitten kun selasin Musiikki & Mediaan rekisteröityneiden listaa, mietin, keihin kaikkiin haluaisin tutustua. Listasta tuli pitkä. 

Kuluneen parin vuoden aikana on tullut tutustuttua uusiin ihmisiin ja mukaan on tarttunut huipputyyppejä. Musiikki & Mediassa olen päässyt tapaamaan taitavia kollegoita, inspiroivia alan vaikuttajia, mahtavia persoonia sekä huikeita esiintyjiä. Itselleni olen Musiikki & Mediasta saanut niin ystäviä, työverkostoja, asiakkaita kuin työntekijänkin!

Nana Normanin kanssa tutustuimme vuosi sitten Musiikki & Mediassa moderoimani “Pitääkö somea suunnitella” -paneelin puitteissa. Tänä vuonna Nana edustaa kanssani tapahtumassa Hurja Median Helsingin tiimiä. Minun ja Nanan lisäksi meidän Tampereen toimiston some-sankarit, Vilma Vestelin ja Annukka Malin ovat myös mukana.

Tänään rekisteröityneiden listaa katsoessani voin todeta, kuinka mahtavaa on tuntea iso osa osallistujista ja päästä näkemään heidät kaikki lokakuussa Tampereella! Te, joita en vielä tunne, odotan innolla tapaamistanne! Jos et pääse paikalle tänä vuonna, some-toimistona voimme luvata, että Hurja Median somesta tulet kuulemaan, mitä Tampereella tapahtuu.

Joku saattaa miettiä miksi Hurja Media, sosiaalisen median toimisto, oikein viihtyy Musiikki & Mediassa? Minun henkilökohtainen kiinnostukseni musiikkialaa kohtaan näkyy paljon meidän toiminnassamme. Esimerkiksi siinä, että Hurja Medialla on paljon musiikkimaailman toimijoita asiakkaana ja teemme projekteja niin artistien kuin tapahtumienkin parissa.

Koska keskitymme sosiaalisen median markkinointiin, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ajantasaista ja asiantuntevaaa osaamista koko ajan muuttuvassa somen maailmassa.

Aina ei kaikkea ehdi tekemään, eikä kannatakaan tehdä itse. Me olemme usein artistin somepromon pelastus, sisällöntuotannon auttava käsi ja lanseerauksen innostava suunnittelija.

Teemme viikoittain kymmeniä sisältöjä asiakkaidemme some-kanaviin, ylläpidämme keskusteluja somessa ja suunnittelemme kampanjoita. Tule siis ihmeessä nykäisemään hihasta parin viikon päästä Solo Sokos Hotelli Tornissa tai Tampereen yössä jos haluat jutella teidän some-meiningeistä tai etsit uusia vinkkejä omaan some-tekemiseen.

Toinen hyvä tapa inspiroitua toimineista some-caseista ja napata parhaat some-vinkit omaan käyttöön on saapua 7.10. klo 14.00 Suureen some-keskusteluun. Suuri some-keskustelu on Hurja Median toteuttama, Musiikki & Median historiassa ennennäkemätön Q&A -talk show.

On ollut ilo ja kunnia päästä suunnittelemaan yhtä Musiikki & Median tämän vuoden pääpaneeleista, Suurta some-keskustelua, koko Hurja Median tiimin voimin. Suuren some-keskustelun tavoitteena, sen suunnittelun aloittamisesta lähtien, on ollut tehdä jotakin uutta ja erilaista. Tarkoituksena on järisyttää nykyisiä toimintamalleja ja herättää kiinnostusta myös uudessa yleisössä. Meidän Hurjien omia toimintatapoja ja työkaluja hyödyntämällä olemme luoneet uudella tavalla toteutettavan paneelin Musiikki & Mediaan.

 Tässä pieni maistiainen siitä, mitä on luvassa:

Hurja Media presents:
Suuri some-keskustelu 2016

Luvassa Musiikki & Median historiassa ennennäkemätön Q&A -talk show, jonka lyövät tulille Suomen viihdyttävimmät juontajat, YleX:n Jenni Poikelus ja Alma Hätönen. Heidän johdollaan tiukkaa kokemusten vaihtoa käydään Yle Kioskin some-uutisten tekijänoikeushaasteista, somen lainalaisuuksista ja Tallink Siljan some-aspan voittokulusta. Keskustelijat puivat somekriisejä ja niiden onnistunutta välttämistä Sidewaysin osoittamalla esimerkillä, sekä kuulemme, miten some on palauttanut amerikansuomalaisen artistin sukujuurilleen Suomeen.

Paikan päällä keskustelijat pääsevät ottamaan mittaa toisistaan ja yleisökin saa antaa oman panoksensa. Luvassa on jännittävä live-some -taisto, jota et halua missata!

Tässä talk showssa SINÄ päätät, mitkä aiheet nostetaan pöydälle! Nyt ei ole ympäripyöreiden turinoiden aika, vaan keskustellaan kiperistäkin kysymyksistä. Kerro siis meille, mitä someen liittyvää pitäisi vihdoinkin ottaa puheeksi. Jätä kysymyksesi Suuren some-keskustelun Facebook-tapahtumassa tai käyttämällä hashtagia #suurisomekeskustelu.

Moderaattorit: Jenni Poikelus ja Alma Hätönen (YleX)

Keskustelijat: Tallink Siljan Noora Verronen, Yle Kioskin Anna-Maria Talvio, amerikansuomalainen artisti Jonathan Rundman, E. K. / Lexperiencen some-juristi Elina Koivumäki ja Fullsteamin Johannes Kinnunen.


Tule messiin ja osallistu keskusteluun jo etukäteen #suurisomekeskustelu!
Nähdään Musiikki & Mediassa, eikö näin? #musicmedia2016

 

XXX,
oman elämänsä rokkitähti ja Hurja Median intohimoinen musadiggari, Johanna

 

 

22.9.2016

Hurja Media Oy | Y-tunnus: 2661687-4

Top