hurja-unelma

Making dreams come true

Joku saattaa muistaa Hurja Median ensimmäisen blogikirjoituksen, jonka julkaisin vajaa pari vuotta sitten. Blogiteksti kantoi nimeä ”I’m going on an adventure” ja nimensä mukaisesti kertoi matkamme alusta, siihen liittyvistä tunteista ja ajatuksista. 

Syy siihen, että Hurja Media syntyi kaksi vuotta sitten oli se, että minä ja Vilma Vestelin halusimme toteuttaa unelmia.

Halusimme toteuttaa omat unelmamme työstä, sekä työn mahdollistamat unelmat vapaa-ajalla. Halusimme, että asiakkaamme voisivat toteutttaa omat unelmansa tarjoamalla heille mahdollisuuden keskittyä juuri siihen, missä he ovat parhaita. Halusimme antaa huipputyypeille mahdollisuuden työllistyä unelmiensa duunipaikkaan ja toteuttaa myös omia haaveitaan työstä, hyvinvoinnista ja elämästä. 

Moni näistä unelmista on toteutunut ja moni on nyt jo paljon lähempänä. Seikkailumme on kuitenkin vasta alussa, sillä unelmat eivät kuitenkaan koskaan lopu. Toivon, että jatkossakin Hurja Media on se tiimi, joka mahdollistaa sekä teille että meille ennennäkemättömät kokemukset. 

Hurja Media on tällä hetkellä mahdollistaja sekä minulle että Vilmalle, meidän asiakkaillemme mutta myös työntekijöillemme. Jokaisen unelma on meille yhtä tärkeä ja jokainen unelma ansaitsee toteuttamisen tavoittelun. 

Juuri tällä hetkellä olen aika täpinöissäni, sillä yksi henkilökohtaisista unelmistani on aikeissa toteutua. 11-vuotiaana tarina nimeltä Taru Sormusten Herrasta vei sydämeni mennessään. Keski-Maa ja Tolkienin tarumaailma ovat minulle edelleen yksi tärkeimmistä inspiraation lähteistä. Kosketus maanpäälliseen Keski-Maahan on ollut haaveissani pitkään, ja nyt 26.12.2016 hyppään lentokoneeseen ja kohoan kohti Uutta-Seelantia. Saattanee pari onnen kyyneltä livahtaa poskea vasten.

Lähden nyt toteuttamaan yhden naisen unelmaa. Ensi vuonna uudet kujeet ja uudet tavoitteet. Muistakaa unelmoida!

Tämä on mun unelma, mikä on sun unelma? Mailaa, someta tai pirauta tammikuun kahdennenkymmenennen päivän jälkeen, niin katsotaan miten yhdessä voisimme toteutamme sen! 

XXX,

Johanna

hurja-unelma-2

23.12.2016

Hurja Media Oy | Y-tunnus: 2661687-4

Top