OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I’m going on an Adventure!

Näin huikkaa Bilbo Reppuli jättäessään hobitinkolon taakseen ja rynnätessään täysin uudelle polulle, kohti suurta seikkailua. Me astuimme samalle polulle 18.12. kun jätimme Hurjan paperit kaupparekisteriin. Tämä tulee olemaan yksi elämämme suurimmista seikkailuista ja olen niin onnellinen siitä!

Viime syksynä mietin, mitä Bilbolle olisi tapahtunut, jos hän ei olisi lähtenyt kääpiöiden matkaan suorittamaan välillä mahdottomaltakin kuulostavaa tehtävää. Mitä minulle kävisi jos en nyt uskaltaisi? Mitä jos nyt en ryhtisikään yrittäjäksi? Katuisinko? Todennäköisesti. Parempi elää, uskaltaa ja joko onnistua tai epäonnistua, kuin katua myöhemmin. Onneksi avasin oven seikkailuun, jolla ollaan nyt ja vauhti on huima!

Onneksi en ole lähtenyt seikkailuuni yksin, vaan sain matkalla huigeimman työmyyrän matkaani, Vilman. Täällä blogissa me kaksi tulemme kertomaan elämästämme nuorina yrittäjinä, haaveistamme, peloistamme, onnistumisista, epäonnistumisista ja aiomme herättää teissä muutaman ajatuksen siitä, miten yrittäjyys voi olla täysin erilaista kuin moni on kuullut… Let it all happen, we’re ready for an adventure!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mikä yrittäjyydessä kiehtoo?

Onnistumisen tunteet ja riskien ottaminen kiehtovat, itse rakennettu työ ja omat toimintatavat. Yrittäjyys mahdollistaa minulle useiden mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa töiden tekemisen, en halua sitoutua tekemään vain yhdelle yritykselle töitä. Täytyy sanoa että päivääkään ei ole kaduttanut.

Mikä oli ratkaisevin askel yrittäjäksi lähtemisessä?

Vapaus. Se, että saa tehdä juuri sitä mitä haluaa ja saa itse päättää milloin työnsä tekee, miten ja kenen kanssa.

Mikä pelottaa eniten yrittäjyydessä?

Se, että unohdan mikä elämässä oikeasti on tärkeintä, että oma yritys vie liikaa vapaa-aikaa ja rentoutuminen jää liian vähälle. Ai niin, ja rahaakin pitää muistaa tehdä tarpeeksi, että saa ruuan pöytään ja pari keikkalippua säännöllisin väliajoin! Onneksi ollaan mietitty keinot siihen, miten pitää työt kurissa.

Tavoitteeni vuodelle 2015

Pitää hauskaa ja nauttia työnteosta jokaikinen päivä: löytää ilo jokaisesta päivästä vaikka kaikki menisi mönkään. Täytyy myös pitää oma pääkoppa ja kroppa kunnossa.  Onnistuneen kevään päätteeksi voin kesällä viettää huoletta aikaa kiertäen Suomen festivaalit.

XXX Johanna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4.2.2015

Hurja Media Oy | Y-tunnus: 2661687-4

Top