hurja-media-tettilaisen-silmin

Hurja Media tettiläisen silmin

Kun saimme koulussa tietää tulevasta tet-harjoittelusta, tiesin heti, että haluaisin mennä Hurja Medialle. Muistin kaikki ne kerrat, jolloin siskoni Johanna oli kertonut minulle Hurjasta Mediasta ja olin varma, että tuohon yritykseen haluan tet-jaksollani.

Nyt olen ollut tämän viikon Hurjalla Medialla ja olen ottanut kaiken irti viikosta.

 

Hurjan erilaiset työpäivät

Olen ihaillut tämän työn tuomaa vaihtelua päivissä. Jonain päivänä olen kuvaamassa Tampereen keskustassa ja toisena Helsingissä kirjoittamassa tätä blogitekstiä. Vaikka työpäivät ovat välillä rankkoja ja kiireisiä, olen silti sitä mieltä, että tämän parempaa, hauskempaa ja rennompaa tettipaikkaa ei ole keksittykään.

Näinä päivinä olen oppinut, että aina kaikki asiat eivät mene suunnitelmien mukaan. Olen päässyt tuomaan esille omaa luovuuttani ja saanut erinomaisia vinkkejä mm. valokuvaamiseen ja kirjoittamiseen liittyen. Oletko itse ollut tetissä ja saanut vaikuttaa tekemiisi töihin näin paljon? 

 

Oppia tulevaisuuteen

Tetin aikana omat ajatukseni tulevaisuuteeni liittyen ovat selkiytyneet. Valokuvaaminen on aina ollut tärkeä asia itselleni. Kun olin pieni, pappani opetti minua ottamaan valokuvia ja hän on innoittanut minua valokuvaamiseen.

Hurja Mediassa harjoittelemani taidot tulevat olemaan minulle hyödyllisiä tulevaisuudessa. Nyt tiedän, miten markkinoin somessa uraani sisustussuunnittelijana.

 

– Helena / Hurja tettiläinen / 9.lk

30.9.2016

Hurja Media Oy | Y-tunnus: 2661687-4

Top