JarinBlogikuva

Hurja Media kasvaa Jari Viljemaan liittyessä osaksi Hurjan tiimiä

Hurja joukko jatkaa kasvuaan, kun aloitan osana Hurjan loisteliasta tiimiä. Mahtavaa aloittaa uusi vuosi uusilla haasteilla! Yrityksemme toimii Tampereella sekä Helsingissä, mutta pääasiallisesti minut löytää jatkossa Helsingin Mothership of Workin tiloista. Työympäristö on erittäin inspiroiva ja muutaman päivän kokemuksella voin vain todeta, että ei tätä MOWia turhaan kehuta.

Ensimmäiset pari päivää ovat menneet vauhdikkaasti ja seuraavien päivien sekä viikkojen kalenteria katsoessa tahti tuskin tulee hiipumaan. Ensi viikolla ollaan kollegoiden kanssa mukana CMADFI-tapahtumassa Tampereella ja pyörähtää minun aikani ensimmäiset #someaamupala:t ensi viikon puolella – Helsingin #someakatemia:a unohtamatta!

Tuon Hurjan tiimiin sosiaalisen median työkokemusta pääosin Soneralta, jossa olin vahvasti toteuttamassa heidän asiakaskokemustaan SoneraPartio-konseptissa, jonka tehtävänä oli moderoida suomenkielistä internetiä ja osallistua keskusteluihin liittyen yrityksen palveluihin. Tämän lisäksi olin Soneran someasiakaspalvelun mukana luomassa sisältöjä ja tuottamassa palkittua someasiakaskokemusta. Asiakaspalvelu sosiaalisessa mediassa on core-osaamistani ja lupaan kirjoittaa siitä lisää myöhemmin toisen blogin muodossa.

Viime vuoden puolella olin some- ja viestintätoimiston matkassa. Heillä tein sisältöjä sosiaaliseen mediaan ja vedin muutaman koulutuksen, joihin sytyin aivan täysillä. Lisää valmentamista on luvassa Helsingin #someakatemia:n muodossa tämän kevään aikana, kun uudet ryhmät aloittavat ja pääsen mukaan valmentamaan. Haut Helsingin uusiin #someakatemioihin avautuvat pian!

Olen erittäin kiinnostunut liikkuvan kuvan eli tutummin videon mahdollisuuksista osana yrityksen someviestintää. Viime vuoden live- ja short-videoiden esiinmarssia oli oikein mielenkiintoista seurata. Muutama yritys lähti hienosti edelläkävijänä kokeilemaan livevideoita! Short-videoista nousee ensimmäisenä mieleen YLE Kioskin tekemät sisällöt ja niitä suosittelen seuraamaan, varsinkin jos lyhyet ja laadukkaat videot formaattina herättävät mielenkiinnon.

Kiinnostus videoita kohtaan on vienyt minut Youtuben ihmeelliseen maailmaan, jossa pidän videoblogia mm. toiseen intohimooni liittyen: urheiluun. Vloggaan paljon muustakin, mutta tunne ”oman jutun” tekemisestä on vain vahvistunut ja tulen jatkossa tekemään kasvavassa määrin videoita liittyen suosikkilajiini – jalkapalloon. Jalkapallosta on vuosien varrella tullut iso osa elämääni ja siitä saa osansa minua sosiaalisessa mediassa seuraavat. Twitter-virtani peittyy viikonloppuisin ja varsinkin Manchester Unitedin pelien aikaan twiitteihin liittyen Valioliigaan. Meitä futiksen seuraajia ei ole koskaan liikaa, joten tervetuloa twiittailemaan!

Hurjan hyvää viikkoa,

#HurjaJari

18.1.2017

Hurja Media Oy | Y-tunnus: 2661687-4

Top